LËNGJE FRUTASH TË FRESKËTA

Bujtina Mera që prej fillimit të saj ka kërkuar që të sjellë kulturën dhe cilësinë dibrane në Tiranë. Prandaj sot me shumë gëzim sjellim pranë jush një bashkëpunim shumë të rëndësishëm për ne. Lëngu i frutave ELIKSIR është prodhimi më i freskët dhe pa konservant në të gjithë tregun Shqiptar. Cilësia më e lartë e frutave, e përpunuar direkt pas vjeljes me mjete të teknologjisë më të lartë! Zgjidhni dhe ju më të mirën!

LËNGJE FRUTASH TË FRESKËTA

Bujtina Mera që prej fillimit të saj ka kërkuar që të sjellë kulturën dhe cilësinë dibrane në Tiranë. Prandaj sot me shumë gëzim sjellim pranë jush një bashkëpunim shumë i rëndësishëm për ne. Lëngu i frutave ELIXIR është prodhimi më i freskët dhe pa konservant në të gjithë tregun Shqipëtar. Cilësia më e lartë e frutave, e përpunuar direkt pas vjeljes me mjete të teknologjisë më të lartë! Zgjidhni dhe ju më të mirën!

ÇAJ BIO

Çaji është një moment relaksues për të gjithe ne! Aroma, shija, ngjyra, mënyra e servirjes krijojnë një moment magjik dhe terapeutik. E pra pikërisht këtij momenti ne i kemi shtuar përbërësit më natyral, direkt atje ku natyra i ka krijuar pa plan, sepse aty janë kushtet me të mira! Provoje dhe ti se ç’do të thotë shije e vërtet autoktone!

ÇAJ BIO

Çaji është një moment relaksues për të gjithe ne! Aroma, shija, ngjyra, mënyra e servirjes krijojnë një moment magjik dhe terapeutik. E pra pikërisht këtij momenti ne i kemi shtuar përbërësit më natyral, direkt atje ku natyra i ka krijuar pa plan, sepse aty janë kushtet me të mira! Provoje dhe ti se çdo të thotë shije e vërtet autoktone!

Rezervoni tavolinën tuaj!

bujtina mera logo white

NËSE KENI PYETJE RRETH REZERVIMIT TUAJ APO KENI HARRUAR TË NA THONI DIÇKA MOS NGURONI TË NA TELEFONONI!