Na kontaktoni

Neve na pëlqen shumë kur dëgjojmë!

Asnjë njeri nuk ka ecur përpara duke bërë vetëm aq sa di! 

Çdo ditë ne mësojmë prej jush dhe kërkesave dhe sugjerimeve tuaja! 

Prandaj ju lutemi të mos hezitoni dhe të na shkruani për çdo gjë! 

Lajmet e mira na gëzojnë, komplimentat na llastojnë, kritikat dhe sugjerimet na lejojnë të përmirësohemi! 

Rezervoni tavolinën tuaj!

bujtina mera logo white

NËSE KENI PYETJE RRETH REZERVIMIT TUAJ APO KENI HARRUAR TË NA THONI DIÇKA MOS NGURONI TË NA TELEFONONI!