Lista e Verërave

Vera është një diskutim shumë i gjerë dhe një zgjedhje shumë personale! Prandaj ne tek Bujtina Mera jemi kujdesur që të sjellim dicka për të gjitha shijet! Hidhini njës sy poshtë të gjitha zgjedhjeve tona! E nëse nuk gjeni diçka nga të cilat mund të zgjidhni na sygjeroi sepse ne e sjellim menjëherë!

Verë e Bardhë

 • Verë e Bardhë 1 L 1200 Lekë
 • Verë e Bardhë 0.5 L 600 Lekë
 • Sheshi i Bardhë 2000 Lekë
 • Lugana I Frati 4500 Lekë
 • Braidealt/Livon e bardhë 8500 Lekë
 • Prosecco 2500 Lekë
 • Falangini 3000 Lekë
 • Donna Luca 5000 Lekë
 • Pinot Grigo 2000 Lekë
 • Vere e Bardhe 1 L 1200 Lekë

Verë e Kuqe

 • Amarone Santa Sofia 9000 Lekë
 • Barolo 8500 Lekë
 • Brunelo 7000 Lekë
 • Edicione 6000 Lekë
 • CHATEU GOURDON VASE DI PIERRE 6000 Lekë
 • Papale 5500 Lekë
 • Gourdon Jolie Balade 5000 Lekë
 • Roma 4500 Lekë
 • Primitivo Il Blasone 4000 Lekë
 • Lu Rappio Primitivo 4000 Lekë
 • Pecorini 3000 Lekë
 • Montefalcco 3000 Lekë
 • Fiano 3000 Lekë
 • AURO PRIMITIVO DI MANDURIA 3000 Lekë
 • 12 Mezzo 2700 Lekë
 • Governo 2600 Lekë
 • A PASSO LENTO VECHIA TORRE 2600 Lekë
 • Vere e Arbrit Rezerve 2500 Lekë
 • Mp Madia 2500 Lekë
 • MARKO POLO ROSSE 2500 Lekë
 • LUNDRA CHARDONNAY 2500 Lekë
 • EDONI TRREBIANO 2500 Lekë
 • Cotes Du Rhone Franceze 2500 Lekë
 • Concetto 2500 Lekë
 • Chianti 2500 Lekë
 • Cabernet Sauvgnion 2500 Lekë
 • Aleksandria Cuve 2500 Lekë
 • Colle Secco 2300 Lekë
 • Cattarreto 2300 Lekë
 • Vranac 2000 Lekë
 • TENUTE DEL SUD VECHIA TORRE 2000 Lekë
 • Tebaldo 2000 Lekë
 • Nero D'avola 2000 Lekë
 • Lundra MERLOT 2000 Lekë
 • VERE BUJTINE SHISHE 1600 Lekë
 • Vere Napolitane 1500 Lekë
 • Tga Za Jug 1500 Lekë
 • Cabernet 1500 Lekë
 • Vere e hapur 1 L 1200 Lekë
 • Caesar Vino Roso 1200 Lekë
 • Vere e hapur 0.5 L 600 Lekë

Rezervoni tavolinën tuaj!

bujtina mera logo white

NËSE KENI PYETJE RRETH REZERVIMIT TUAJ APO KENI HARRUAR TË NA THONI DIÇKA MOS NGURONI TË NA TELEFONONI!